Nieuwste winkel van De Bommel geopend in Utrecht

De nieuwste winkel van De Bommel Meubelen in Utrecht werd afgelopen zaterdag feestelijk geopend. De winkel van de populaire meubelketen de Bommel Meubelen is gevestigd aan de Woonboulevard in Utrecht.

Verbouwing showroom Utrecht verloopt spoedig!

Alle handen uit de mouwen! We zijn hard bezig om de winkel in Utrecht compleet te vernieuwen. De begane grond is al klaar. De officiële opening is op 10 november!

De Bommel sponsort prijsuitreiking fotowedstrijd LZV

Vanwege het tienjarig bestaan van het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV) is er vorig jaar een fotowedstrijd georganiseerd voor veteranen en familie met het thema gezondheid. Vorige week vond de prijsuitreiking hiervan plaats in Doorn.

De Bommel Meubelen in Breda opent vernieuwde winkel!

De vernieuwde winkel van meubelgigant de Bommel Meubelen gevestigd aan de Woonboulevard XXL in Breda is afgelopen zaterdag officieel geopend.

Nieuwe winkel van de Bommel Meubelen officieel geopend!

De nieuwe winkel van meubelgigant de Bommel Meubelen, aan de Boulevard Cruquius is afgelopen zaterdag officieel geopend. De 1700 vierkante meter grote winkel is de afgelopen drie weken voorzien van een compleet nieuw interieur en is helemaal up-to-date. Directeur Robert de Hoop knipte samen met mededirecteuren Marco Bakkers en Frank Winkelman het lint door waarna het publiek onder het genot van muziek, een hapje en drankje de nieuwste showroom va

Showing 1 to 5 of 29 (1 Pages)